HTML

hogy mi? mondd mégegyszer azt hogy mi ha mered! :D

nem érted miről szól egy angol szöveg? az jut róla eszedbe, hogy mi? itt megtalálod magyarul!! ;) vagy ha nem, kérd a fordítást! :D

Linkblog

BAZ LUHRMANN - EVERYBODY'S FREE TO WEAR SUNSCREEN

2009.06.06. 18:04 Elvira Seerose

Hölgyeim és Uraim, kedves végzős oztály!

Ha csak egyetlen tanácsot adhatnék a jövőt illetően, a naptej lenne az.
 Hosszútávon is jótékony hatását tudósok igazolják, míg a többi tanácsom igazát nem támasztja alá más, mint a saját szerteágazó tapasztalataim.
 Ezeket a tanácsokat fogom most megosztani önökkel.
  Élvezzék a fiatalságuk erejét és szépségét, illetve... mindegy, mert úgysem értékelik az erőt és a szépséget míg meg nem fakul. De higgyenek nekem, húsz év múlva a fotókat nézegetve rájönnek majd arra, amit most nehéz felfogniuk, hogy mennyi lehetőségük lett volna, és hogy milyen mesésen is néztek ki.
 Maguk nem kövérek, mint ahogy azt képzelik.
  Ne aggódjanak a jövőért; vagy aggódjanak, de ez olyan, mintha szöveges egyenletet akarnának megoldatni egy rágógumival.
  Az igazán problémás dolgok az életükben, amire aggódó elméjük sose gondolt; olyanok, hogy képesek önöket elvakítani még egy ideális kedd délutánon is.
  Mindennap tegyenek valamit, ami megrémíti önöket.
 Énekeljenek!
  Törődjenek más emberek szívével, és ne törődjenek azokkal akik nem figyelnek az önökére.
 Használjanak fogselymet!
  Ne pazarolják az idejüket irigységre. Néha elöl, néha lemaradva, a verseny hosszú, és a végén rájönnek, hogy mindvégig egymaguk voltak.
  Emlékezzenek dícséretre, a sértést meg felejtsék el. Ha sikerül valakinek, árulja el, hogyan csinálja. Tartsák meg a régi szerelmes leveleiket, és dobják ki a folyószámla értesítéseket.
 Nyújtózkodjanak!
  Ne érezzék bűnösnek magukat, mert nem tudják mit kezdjenek az élettel. A legérdekesebb emberek szintén nem tudták 22 évesen mit akarnak az élettől, és a legérdekesebb 40 évesek, akiket ismerek, még mindig nem tudják.
 Egyenek sok Kalciumot. Legyenek kedvesek a térdeikhez, mert hiányozni fognak, ha már elkopnak.
  Talán megházasodnak, talán nem, lesznek gyerekeik, de lehet, hogy nem, lehet hogy 40 évesen elválnak, de elképzelhető, hogy eljárják a kacsatáncot az aranylakodalmukon.
  Bárhogy legyen is, ne dícsérjék magaukat túl gyakran, de ne is szidják. Választásaik fele esélyes, ahogy mindenki másnak is.
 Élvezzék a testüket. Használják minden lehetséges módon. Ne féljenek tőle, ne érdekelje önöket, hogy mások mit gondolnak róla, ez a legnagyszerűbb gépezet, amit valaha is birtokolni fognak.
  Táncoljanak! Akkor is, ha nincs máshol lehetőség, mint a nappaliban. Olvassák el az utasításokat akkor is, ha nem tartják be őket.
 SOHA NE olvassanak divatlapokat, csak azt éreztetik, hogy önök csúnyák.
  Ismerjék meg szüleiket, nem tudhatják meddig beszélhetnek velük.
 Legyenek kedvesek a testvéreikkel, ők a kapocs a múltjukhoz, és a jövőben is maguk mellett állnak. Értsék meg, a barátok jönnek, mennek, de azt a kevés értékeset meg kell tartaniuk.
  Dolgozzanak keményen hogy életmódbeli és földrajzi hiányosságaikat felszámolják, mert minél idősebbek lesznek, annál inkább szükségük lesz azokra, akiket még fiatalon megismertek.
  Költözzenek egyszer New Yorkba, de hagyják el mielőtt eldurvítja önöket. Költözzenek át Észak Kaliforniába, de hagyják el, mielőtt eltunyulnának.
 Utazzanak!
  Fogadják el az alap igazságokat, az árak emelkednek, a politikusok teszik a szépet, maguk meg megöregszenek, és akkor azon elmélkednek, hogy mikor fiatalok voltak, az árak jutányosak voltak, a politikusok egyenesek voltak, és a fiatalok tisztelték az időseket.
 Tiszteljék az idősebbeket!
  Ne várják el senkitől, hogy támogassa magukat. Mert lehet önöknek megbízható jövedelmük, esetleg gazdag élettársuk, de soha nem tudhatják előre, melyiket vesztik el.
 Ne foglalkozzanak túl sokat a hajukkal, mert mire 40 évesek lesznek, úgy néznek majd ki, mintha 85 évesek lennének. Vigyázzanak kinek a tanácsát fogadják meg, de legyenke türelmesek azokkal akik adják.
  A tanács, a nosztalgia egy formája, osztogatni olyan, hogy kihalásszuk a szemétből, leporoljuk, kiszínezzük a nem tetsző részeket és ujrahasznosítva többért továbbítjuk, mint amennyit ért.
 De higgyenek nekem; a naptej hasznos...

1 komment

Címkék: fordítás dalszöveg lyrics hungarian osztály baz naptej class wear luhrmann végzős sunscreen

A bejegyzés trackback címe:

https://hogymi.blog.hu/api/trackback/id/tr871186802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lemezlovász 2009.10.21. 09:37:01

Az egyik nagy kedvencem,bennem szól,persze nem értettem pontosan miről szól,de éreztem a nagyságát.
süti beállítások módosítása